Adresa: Musala 5/1
Sarajevo, BiH
Tel/Fax: +387/33/ 216 502
E-mail: savez@sogfbih.ba

 
 
 
 

 
 
E-Bilten
Bilten broj 261Video
Beacon Shema

Moje dvorište

TV1 "Ja biram goste" sa Vesnom Travljanin

Općine / Gradovi

Panel diskusija "Kako izvještavati iz lokalnih zajednica"

OSTALO

Savez

ReLOaD

Prezentacija


AKTUELNOOpćinski saradnici za odnose sa javnostima, informisanje i PRKoordinatori za rad sa SavezomEnergetska efikasnostReLOaD
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu
NALAS


G Translate
English Bulgarian Czech Danish Dutch French German Italian Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish
 

DIREKTORICA SOGFBIH VESNA TRAVLJANIN PRISUSTVOVALA DRUGOM SIMPOZIJU „UPRAVLJANJE KOMUNALNIM OTPADOM, UPRAVLJANJE VODAMA I ENERGETSKOM EFIKASNOŠĆU U FBIH“

Direktorica Saveza općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine, Vesna Travljanin prisustvovala je u četvrtak, 28. marta/ožujka 2019. godine Drugom simpoziju pod nazivom: „Upravljanje komunalnim otpadom, upravljanje vodama i energetskom efikasnošću u Federaciji Bosne i Hercegovine", čiji je organizator Udruženje/Udruga poslodavaca komunalne privrede u FBiH (UPKP).

Na Simpoziju su predstavnici javnih komunalnih preduzeća prezentirali planirane projekte i projekte dobrih praksi, iskustva i primjene savremenog upravljanja komunalnim otpadom, upravljanje vodama i energetskom efikasnošću u FBiH.

-Vjerujem da će ovaj skup doprinijeti razmjeni znanja i iskustva i ukazati na potrebu zajedničkog djelovanja na unaprjeđenju uslova i rada komunalnih preduzeća. Saradnja Udruženja/Udruge poslodavaca komunalne privrede u FBiH i Saveza općina i gradova FBiH se u posljednjih par godina intenzivirala, a posebno na polju vodnih usluga. Nadam se da će se ova saradnja proširiti i na ostale oblasti o kojima se danas govorilo - istakla je Vesna Travljanin, direktorica Saveza općina i gradova FBiH.

Predsjednik Udruženja/Udruge poslodavaca komunalne privrede u FBiH, Selim Babić istakao je da je Simpozij dobra prilika kako bi se razgovaralo o komunalnim problemima i načinima njihovih rješavanja.

Osim predstavnika Saveza općina i gradova FBiH Simpoziju su prisustvovali i predstavnici federalnih i  kantonalnih ministarstava, općina, zatim predstavnici Svjetske banke, nevladinih organizacija i članice Udruženja poslodavaca komunalne privrede u FBiH.

Četvrtak, Mart 28, 2019. godine
 

Srijeda
26. Juni 2019.

Juni, 2019
POUTSRČEPESUNE
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
POČETNA | O NAMA | ORGANI SAVEZA | INTERNI AKTI | ČLANICE | PROJEKTI | MULTIMEDIJA | KONTAKT | E-LEARNING