Adresa: Musala 5/1
Sarajevo, BiH
Tel/Fax: +387/33/ 216 502
E-mail: savez@sogfbih.ba

 
 
 
 

 
 
E-Bilten
Bilten broj 267Video
Beacon Shema

Moje dvorište

TV1 "Ja biram goste" sa Vesnom Travljanin

Općine / Gradovi

Panel diskusija "Kako izvještavati iz lokalnih zajednica"

OSTALO

Savez

ReLOaD

Prezentacija


AKTUELNOOpćinski saradnici za odnose sa javnostima, informisanje i PRKoordinatori za rad sa SavezomEnergetska efikasnostReLOaD
Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu
NALAS


G Translate
English Bulgarian Czech Danish Dutch French German Italian Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish
 

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
SAVEZ OPĆINA I GRADOVA FEDERACIJE BOSNE I HERCEGOVINE U PUNOM KAPACITETU POSVEĆEN PREVENCIJI I SUZBIJANJU EPIDEMIJE KORONAVIRUSOM

Povodom narušene sigurnosti građana Federacije Bosne i Hercegovine uzrokovane pojavom epidemije koronavirusa (COVID - 19) i proglašenja stanja nesreće, Savez općina i gradova Federacije Bosne i Hercegovine nastoji održati maksimalan nivo komunikacije sa svojim članicama i višim nivoima vlasti u svrhu pružanja doprinosa prevenciji i suzbijanju epidemije koronavirusa.

Savez uredno prati rad Vlade Federacije BiH, Federalne uprave civilne zaštite, Federalnog štaba civilne zaštite i redovno informiše općine/gradove o svim promjenama i novonastalim situacijama. Pratimo mjere općina i gradova koje poduzimaju po pitanju proglašenja stanja nesreće na području Federacije BiH i te informacije uredno razmjenjujemo među našim članicama.

U tijesnom dogovoru sa našim članicama podnosimo inicijative koje mogu da pomognu na suzbijanju epidemije.

Savez općina i gradova FBiH daje puno podršku vlastima koje u ovoj teškoj i napetoj situaciji su prinuđene donositi odluke čiji rezultat može egzistencijalno uticati na naše građane. Pozivamo ih da odluke donose trezveno, stručno utemeljene, da odlučno stoje iza njih i aktiviraju sve materijalne, tehničke i ljudske kapacitete u njihovom provođenju.

Savez općina i gradova FBiH u punom kapacitetu posvećen je ovoj borbi i stoji na raspolaganju svojim članicama i višim nivoima vlasti.

Srijeda, Mart 18, 2020. godine
 

Četvrtak
1. Oktobar 2020.

Oktobar, 2020
POUTSRČEPESUNE
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
POČETNA | O NAMA | ORGANI SAVEZA | INTERNI AKTI | ČLANICE | PROJEKTI | MULTIMEDIJA | KONTAKT | E-LEARNING